Krig mellem krigsspillene


Der er udbrudt krig. Heldigvis kun en krig mellem spiludgivere og deres kunder. Specifikt tænker jeg på Activision og deres ellers trofaste kunder til de kendte Call of Duty spil.

Efter Activision har udgivet traileren til det næste afsnit i Call of Duty serien, Call of Duty: Infinite Warfare,  er de havnet i en decideret “lortestorm”. Spillet, der foregår ca 100 år ude i fremtiden, kommer blandt andet til at foregå i rummet. Men det falder vist ikke i de flestes smag. I hvert fald ligger den officeille trailer lige nu nr. 2 på listen over mest dis-likede film på youtube, kun overgået af Justin Bieber, men hans video har jo også haft næsten 6 år til at nå toppen.

Skærmbillede 2016-05-16 kl. 19.32.38

Til gengæld klarer EA’s kommende krigsspil sig fint på youtube. Battlefield 1, som kommer til at foregå under 1. Verdenskrig, har en noget mere positiv fordeling af likes og dislikes.

Skærmbillede 2016-05-16 kl. 19.32.52

Hvordan det kommer til at gå når spillene udkommer til efteråret må vi jo vente at se. Indtil da kan du jo kigge på videoerne og så selv bestemme hvad du synes. Personligt synes jeg ikke trailerne fejler noget. Faktisk synes jeg begge spil ser yderst lovende ud, men jeg er også lidt af en skabs-rum-spil-spiller.

Du kan evt. også tage et kig på Flagfiregamings analyse af Activision og EA’s muligheder for at komme godt i land med deres nye spil. (den er øverst i denne artikel)

God fornøjelse

Se CoD trailer her

og B1 trailer her